Olympic Gym Partille

Välkommen till Olympic Gym i Partille

Anders Larsson driver Olympic Gym i Partille. Sedan Anders tog över Wellness24 som låg i samma lokaler augusti 2017,så har han gjort en fantastisk ``Extrem Makeover`` och förvandlat gymmet från ett sömnigt och energifattigt gym till ett gym,där det råder stor gemenskap och alla känner sig välkomna. Anders har renoverat och byt ut maskiner, köpt in nya specialmaskiner och fräschat upp i största allmänhet. Detta märks tydligast genom den tillströmning av nya medlemmar som gillar den personliga och sköna träningskulturen som Anders skapat genom att han fått dit många av sina hårt tränande vänner.

Anders som placerat sig i topp på kroppsbyggartävlingar, brinner verkligen för gymträning och att äga ett eget gym har alltid varit en dröm för Anders .
Anders mål med det egna gymmet är att all ska känna sig välkomna och att alla som vill ska få hjälp med sin träning så att de uppnår sina träningsmål och ``drömkropp``.

På nedervåningen är det friviktsavdelning med plateloaded maskiner.
Vi har maskiner från flera olika märken bl.a. Hammer Strength, Arsenal Strength, Watson med flera.
På övervåningen finns det cardiorum, stretchavdelning och maskiner med viktmagasin som du lätt ställer in.

Du som tränat ett tag vet att man når inte sina mål utan en bra kosthållning och när man missar att äta ordentlig så kan det vara
lämpligt att ta kosttillskott. Är det något som Anders är bra på utöver gymträning så är det kosttillskott.
Som tur är så driver Anders egen Kosttillskottsbutik på Internet.

Läs mer på https://www.olympicgym.se/

Köpa gymutrustning

När du köper så äger du. Då bestämmer du helt och hållet över din utrustning.

Köper du med eget kapital äger du utrustningen till 100% men binder även upp kapital som skulle kunna ha använts till annat. Du behöver dessutom lägga ut för momsen av den totala köpesumman. Detta belopp får du så småningom återbetalat från skattemyndigheterna men det kan vara så att du är i behov av pengarna innan dess.

Lånar du pengar för att köpa utrustningen vill banken normalt sett ha pant för det. Då har banken även en “ägarandel” i din utrustning fram till dess att lånet är helt avbetalat. I vissa fall räcker det inte med pant utan att du även måste visa tecken på ytterligare säkerhet.

Huruvida det lönar sig att låna pengar för att köpa beror på helt på vilken ränta du har och hur lång avbetalningsperiod du väljer.

När du köper utrustningen kommer den skattemässiga kostnaden att variera från år till år.

Det första året betalar du ett högre belopp som minskar med åren.

Varierande kostnader från år till år gör det lite svårare att budgetera och beräkna kostnaderna.